راهنمای انتخاب دستگاه نوشابه سازمناسب

 

انتخاب نوع و مدل دستگاه از اهمیت بالایی برخوردار است چرا که این دستگاه به عنوان سرمایه مجموعه شما می باشد و کارکرد آن میزان مستقیمی بر روی فروش شما دارد و اگر دستگاه مناسب انتخاب نشود میتواند باعث ایجادی مشکلاتی برای شما شود و متحمل ضرر شوید بنابراین قبل از خرید دستگاه میتوانید با متخصصان مجموعه سین صحبت کرده تا بتوانید مدل دستگاه درستی را برای خرید انتخاب کنید و ما در این مسیر همراه شما خواهیم بود.

 

اما به طور خلاصه عواملی در انتخاب دستگاه دخیل هستند که به برخی از آنان اشاره خواهیم کرد.

 

  • از اولین پارامتر ها تعداد فروش در ساعت نوشابه است چون ظرفیت دستگاه نوشابه ساز و نوع دستگاه که رومیزی باشد یا دو تکه بستگی به فروش در ساعت نوشابه دارد و انتخاب ظرفیت و دستگاه مناسب با فضای شما میتواند در هزینه های شما صرفه جویی کند.اگر دستگاه مناسبی انتخاب نشود در ساعات اوج نوشابه یا بدون گاز می شود یا گرم است.

***دستگاه های نوشابه ساز یک تکه یا رومیزی دستگاه هایی هستند که روی میز کانتر قرارمیگرند و دستگاه های دوتکه یا زیرکانتر دستگاه هایی هستند که خود دستگاه زیر میز قرار دارد و توسط یک برج که روی کانترنصب میشود نوشابه درون لیوان ریخته می شود. بدیهی است که تنوع و زیبایی دستگاه های دو تکه بسیار متنوع تر و زیباتر است و ظرفیت های بالاتری هم دارند و برای فضایی که دیزاین و طراحی برای آن ها حائز اهمیت است انتخاب مناسب تری هستند اما دستگاه های رومیزی جای کمتری را اشغال کرده و جابجایی آن ها نیز راحت تر است

 

  • از دیگر پارامتر ها کانسپت غذایی و فضای رستوران است که باید مدنظر داشت و به خصوص در انتخاب برج دستگاه میتواند عامل تاثرگزاری باشد.
  • تعداد میز صندلی های رستوران نیز عامل مهمی در انتخاب دستگاه است.

 

 

جهت مشاوره خرید و فروش دستگاه های نوشابه ساز میتوانید با شرکت سین در تماس باشید و ما در تلاشیم تا شما را به بهترین حالت راهنمایی کنیم.

راه های ارتباط با ما

سبد خرید

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش