انتخاب نوع و مدل دستگاه از اهمیت بالایی برخوردار است چرا که این دستگاه به عنوان سرمایه مجموعه شما می باشد و کارکرد آن میزان مستقیمی بر روی فروش شما دارد و اگر دستگاه مناسب انتخاب نشود میتواند باعث ایجادی مشکلاتی برای شما شود و متحمل ضرر شوید بنابراین قبل از خرید دستگاه میتوانید با متخصصان مجموعه سین صحبت کرده تا بتوانید مدل دستگاه درستی را برای خرید انتخاب کنید و ما در این مسیر همراه شما خواهیم بود.
اما به طور خلاصه عواملی در انتخاب دستگاه دخیل هستند که به برخی از آنان اشاره خواهیم کرد.
- از اولین پارامتر ها تعداد فروش در ساعت نوشابه است چون ظرفیت دستگاه نوشابه ساز و نوع دستگاه که رومیزی باشد یا دو تکه بستگی به فروش در ساعت نوشابه دارد و انتخاب ظرفیت و دستگاه مناسب با فضای شما میتواند در هزینه های شما صرفه جویی کند.اگر دستگاه مناسبی انتخاب نشود در ساعات اوج نوشابه یا بدون گاز می شود یا گرم است.
***دستگاه های نوشابه ساز یک تکه یا رومیزی دستگاه هایی هستند که روی میز کانتر قرارمیگرند و دستگاه های دوتکه یا زیرکانتر دستگاه هایی هستند که خود دستگاه زیر میز قرار دارد و توسط یک برج که روی کانترنصب میشود نوشابه درون لیوان ریخته می شود. بدیهی است که تنوع و زیبایی دستگاه های دو تکه بسیار متنوع تر و زیباتر است و ظرفیت های بالاتری هم دارند و برای فضایی که دیزاین و طراحی برای آن ها حائز اهمیت است انتخاب مناسب تری هستند اما دستگاه های رومیزی جای کمتری را اشغال کرده و جابجایی آن ها نیز راحت تر است
- از دیگر پارامتر ها کانسپت غذایی و فضای رستوران است که باید مدنظر داشت و به خصوص در انتخاب برج دستگاه میتواند عامل تاثرگزاری باشد.
- تعداد میز صندلی های رستوران نیز عامل مهمی در انتخاب دستگاه است.
جهت مشاوره خرید و فروش دستگاه های نوشابه ساز میتوانید با شرکت سین در تماس باشید و ما در تلاشیم تا شما را به بهترین حالت راهنمایی کنیم.